Hyundai 25/30/33L – 7A

SoortGas
Hefcapaciteit   2500-3000-3300 kg
Laadcenter500 mm

—————————————–
Nieuwe norm voor vorkheftrucks.
Met zijn 7A-serie introduceert Hyundai een nieuwe reeks van LpG vorkheftrucks. uitstekend vermogen en uitmuntende prestaties verbeteren uw rendement.

– Natte remmen (onderhoudsvrij)
– Volledige hydraulisch aangedreven stuursysteem
– Grote kantel hoek van de mast
– Zwaar mono-block chassis

Krachtige motor – HMC L4KB(2.4L) Motor.
De door de markt erkende kwaliteit van de HMC L4KB-motor garandeert onvergelijkbare prestaties, een uitstekende duurzaamheid en een toegevoegde waarde voor de machine. De krachtige en ef ciënte motor is zeer zuinig in verbruik en zijn uitstekende koppel verhoogt het comfort van de bestuurder. (Gecerti ceerd volgens EpA/CArB Tier-IV)

Grotere kantelhoek van de mast.
Door gebruik te maken van de kantelhoek van de mast met 6 graden voorwaarts en 10 graden achterwaarts, kan de operator veiliger en sneller laden en lossen.

Zwaar monoblock-chassis.
Het zware monoblock-chassis, dat ontworpen werd aan de hand van een nauwkeurige structurele analyse, garandeert duurzaamheid en veiligheid

Snelle en stabiele prestaties.
u kunt de mast snel omhoog en omlaag brengen, alsook voor- en achterwaarts laten kantelen. Hierdoor presteert de truck optimaal bij het laden en lossen. wanneer de truck volledig geladen is, wordt de snelheid waarmee de mast naar beneden komt nauwgezet gecontroleerd door het neerlaatregelventiel om de veiligheid te garanderen.

Hogere rijsnelheid en groter stijgvermogen.
acceleratie, een beter gedrag op hellingen en een hogere rijsnelheid op ruw terrein of op een helling.

Download de folder

Schuiven naar boven