Weidemann 1190 E

DE INNOVATIEVE- EN COMPLETE WEIDEMANN 1190E, 100% ELEKTRISCH

Al 9 jaar levert Weidemann Nederland BV de Weidemann elektrische wielladers. De eerste in serie gebouwde elektrische kniklader ter wereld.

CO2-uitstoot, lawaai en roetdeeltjes in gebouwen – dat behoort nu tot het verleden! De nieuwe 1190 E verbant emissies uit uw dagelijkse werkdag. Hij combineert normale gebruikseigenschappen en de bewezen prestaties van onze Hoftracs® met de modernste technologie en een milieubewuste en kostenefficiënte elektrische aandrijving. Extra leuk feit is dat deze machine bedacht is door Weidemann Nederland in Swifterbant. Deze elektrische Weidemann wordt al meer dan 8 jaar geleverd- en gebruikt in Nederland, met als resultaat vele enthousiaste gebruikers!

Weidemann 1190 E-Hoftrac; in Nederland compleet uitgerust. Voorzien van de sterke T80 assen met cardanaandrijving, brede wielen, hydraulisch snelwisselsysteem. ROPS/FOPS veiligheidsdak, ( optioneel mechanisch- of hydraulisch neerklapbaar) of luxe comfortcabine. LED werkverlichting voor- & achter, 3e hydraulische functie voor werktuigen, verstelbaar stuur, armsteun, luxe geveerde stoel. Zweefstand op de heffunctie. Weidemann Nederland BV biedt 3 verschillende onderhoudsvrije Lithium-ION accupacks aan, zodat ook deze Weidemann machine naadloos aansluit op uw werkzaamheden. Een lust om mee te werken, en een lust voor de omgeving!

Is uw interesse gewekt? U bent meer dan welkom om dit -met internationale prijzen overladen- model te zien/proberen in Swifterbant!

  • POEDERCOATING VOOR PERFECTIE

Weidemann bouwt hoogwaardige machines. Kwaliteit staat voorop, en dat wordt doorgevoerd in alle facetten van het proces. Vanaf het eerste idee, tot de aflevering bij de klant en de periode daarna, Weidemann levert de hoogste kwaliteit. Vanzelfsprekend dat deze machines geleverd worden met een duurzame hoogwaardige poedercoating. Niet de goedkoopste methode, wel de meest duurzame, zodat u lang kunt genieten van een mooie machine!

  • TILLEN MET WEIDEMANN

De capaciteiten die vermeld worden zijn op de volgend manier gemeten: De betreffende machine staat recht, het hefframe is halfhoog ( horizontaal) en de last wordt gemeten in de bak, of midden op de palletvorken. Dit is het meest kritische punt. Het gewicht van de bak- of palletvorken is dus inbegrepen. Meten zoals er mee gewerkt wordt!

  • WEIDEMANN DUBBELE CYLINDER

Weidemann kiest voor kwaliteit, dit is onder andere te zien aan het feit dat alle Weidemann wielladers geleverd worden met dubbele hefcilinders, in plaats van een enkele. Het voordeel voor u: meer opbreekkracht, en het tegengaan van torsiekrachten, en daardoor op lange termijn lagere onderhoudskosten.

  • WEIDEMANN ELEKTRISCH PRESTEREN ZONDER UITSTOOT!

Al meer dan 5 jaar levert Weidemann Nederland BV de Weidemann 1160 E-Hoftrac. Deze machine is 100% elektrisch aangedreven! Voordelen te over; lagere kosten-, geen uitstoot- en zo heerlijk stil, en dit alles zonder in te boeten aan prestaties! Ervaar ‘m zelf!

  • WEIDEMANN KNIKLADERS

Weidemann knikladers zijn voorzien van een overbemeten knikpendelpunt. Voordeel voor u: een kleine draaicirkel, dus meer wendbaarheid, en door het pendelende karakter houdt de machine altijd contact met de ondergrond. Door deze constructie kunnen machines laag gebouwd blijven, er is immers geen pendel-as nodig. Hierdoor is het lastzwaartepunt gunstiger, en ontstaat er een stabiele machine.

SPECIFICATIES

WEIDEMANN 1190 E

Motor100% Elektrisch
Motorvermogen
AandrijvingElektrisch + cardan
Rijsnelheid0-15 km/h
Bedrijfgewicht2350 kg
Lengte3005 mm
Breedte1044 mm
Hoogte2257 mm
Hoogte EPS dak / ingeklapt
Hoogte EPS+ dak / ingeklapt
Hoogte cabine
Hef hoogte2760 mm
Binnen draaicirkel1017 mm
Kiplast recht in bak1509 kg
Kiplast recht op palletvorken1112 kg
Kiplast geknikt in bak1251 kg
Kiplast geknikt op palletvorken916 kg
Opbreekkracht2170 daN
Schuiven naar boven