CSX3000 PROFESSIONAL X TOPHENDEL KETTINGZAAG (30CM)

CSX3000 PROFESSIONAL X TOPHENDEL KETTINGZAAG (30CM)


€ 412,40 excl. btw

Indrukwekkend resultaat voor de veeleisende boomverzorger. Ideale combinatie tussen kracht en koppel. Gemaakt voor de zwaarste uitdaging.

Ideale combinatie tussen vermogen en koppel. De CSX3000 kettingzaag met hendel uit de EGO Professional-X-serie is de perfecte zaag voor het verzorgen van bomen. Het is ontworpen om het zwaarste dagelijkse professionele gebruik te weerstaan.

Met de toonaangevende Arc Lithium-batterijtechnologie heeft de kettingzaag met tophendel een lange looptijd en snelle oplaadtijden. De beste combinatie van vermogen en koppel gemaakt voor de zwaarste uitdaging. Geen trekkoord en geen hete uitlaat, dus overschakelen op EGO Arc Lithium-stroom is logischer dan ooit.

De geavanceerde combinatie van mechanische en elektronische technologie zorgt voor een uniek kettingrem-veiligheidssysteem. Dit verkleint de kans op ongevallen doordat de motor de ketting eerder stopt bij een terugslag.

Extra functies op de zaag maken het werken op hoogte nog gemakkelijker. Een LED-indicator geeft aan wanneer de accu nog 10% capaciteit heeft, terwijl een tweede LED-indicator waarschuwt wanneer olie moet worden bijgevuld.

Perfect geschikt voor alle boomverzorging! De zaaggeleiders zijn verkrijgbaar in verschillende maten (12 “-16”), waardoor het onderhoud van bomen eenvoudiger, schoner, stiller en veiliger wordt.

Het is tijd om de nieuwe best in class onder de knie te krijgen.

BLADLENGTE30 cm
KETTINGSNELHEID20,0 m/s
GEBRUIKSDUUR 2.5AHTot 90
GEBRUIKSDUUR 4.0AHTot 186
GEBRUIKSDUUR 5.0AHTot 265
GEBRUIKSDUUR 7.5AHTot 375
KETTINGGELEIDERAG1200
KETTINGTYPEAC1200
OLIERESERVOIR200 ml
KETTINGREMJa – Mechanisch en Elektronisch
GELUIDS-CLASSIFICERING88 LpA
GELUIDS-CLASSIFICERING98 LwA
TRILLINGEN1,7 / 2,2 M/S
KETTING SPANNENZijkant
GEWICHT ZONDER ACCU3,5 kg
MOTORTYPEBorstelloos
Schuiven naar boven