Hyundai 10/13/15 BTR – 9

24 Volt – 3-wiel

SoortElektrisch 24V
MerkHyundai
Hefcapaciteit1000-1300-1500 kg
Laadcenter500 mm

—————————————————–

Compacte heftruck met beproefde AC-technologie
– Maximale prestaties
– Ruime bestuurderscabine
– Laadsysteem aan batterijzijde
– Standaard natte remmen – Onderhoudsarm
– Leverbaar met mini-hendels met fingertip-bediening (optie)
– Veiligheidssysteem ter voorkoming van overbelasting (optie)
– Gewichtsindicator (optie)

Geavanceerde rij- en hefeigenschappen met bewezen duurzaamheid en weinig onderhoud.
De geïntegreerde rij- en pompmotor met AC-technologie combineert vermogen, lange onderhoudsintervallen en een uitstekende duurzaamheid. De ZF-transmissie zet het motorvermogen om in elke door de bestuurder gewenste richting.

Curve Control
Curve Control beperkt de rijsnelheid op basis van de draaicirkel en vermindert de snelheid zodat de bestuurder soepel en nauwkeurig kan draaien.

Ontworpen voor een compacte gangpad breedte met een beperkte draaicirkel.
De combinatie van een 3-wiel ontwerp in combinatie met de achterwielaandrijving maakt het mogelijk de central as te draaien. De bestuurder kan hierdoor in zeer compacte ruimtes manoeuvreren en werken.

Uitstekend zicht rondom voor veilig gebruik.
Dankzij de verbeterde opstelling van de hefcilinders heeft de bestuurder beter zicht. De panoramaspiegel geeft de bestuurder meer zicht bij het achteruitrijden.

Veiligheidsverlichting en achterreflectoren
LED koplampen en LED-combinatielampen aan de achterzijde zorgen ervoor dat de bestuurder in alle omstandigheden goed zicht heeft en ook zelf goed gezien wordt. De op het contragewicht gemonteerde achterreflectoren verbeteren de veiligheid van de bestuurder en de machine.

Geavanceerde LCD-monitor
De LCD-monitor met 3,2 inch grafisch display stelt de bestuurder in staat de machine gemakkelijk en efficiënt te bedienen. De monitor geeft informatie omtrent snelheid en gaspedaal-stand, stuurhoek en rijrichting, batterijlading, urenteller en bedrijfsmodus. De als optie leverbare lastindicator toont het gewicht van de lading op de monitor. De bestuurder kan verschillende prestatiemodi kiezen voor verschillende bedrijfsomstandigheden.
H (High) modus
N (Normal) modus
E (Economic) modus
Kruipstand (Turtle mode) (rijsnelheid van 7 km/uur vasthouden indien beladen)

Download de Folder

Schuiven naar boven