Echo motorgereedschappen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is echo-1.jpg

Download hier de CATALOGUS 2023


    • ECHO KETTINGZAGEN
    • ECHO TRIMMERS EN BOSMAAIERS
    • ECHO HEGGENSCHAREN
    • ECHO BLADBLAZERS / BLADZUIGERS

Over ECHO:

Al meer dan 60 jaar, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Yamabiko ECHO producten met hoge prestaties en een uitmuntende kwaliteit.
Vanuit het bescheiden begin in Japan met een eenvoudige handgedragen sproeier, is Yamabiko uitgegroeid tot een technologische leider en ECHO een gerespecteerd wereldmerk.

Door onze toewijding om enkel de beste kwaliteit te produceren, en de passie en trots om onze klanten te voorzien van de allerbeste producten, wordt ECHO vandaag wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele als particuliere gebruikers.
Alle ECHO motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimale vermogen / gewicht verhouding.
Yamabiko doet geen concessies of tussenoplossing.
Om aan dit engagement te voldoen, wordt elke ECHO motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.

Met ECHO kiest u steeds voor een motor van professionele klasse, en investeert u in topgereedschap op lange termijn. Dit is Yamabiko’s belofte voor het merk ECHO. Yamabiko en ook EuroGarden als importeur waarderen uw interesse in ECHO. Van particulier tot bosbouwer, u kunt ECHO producten kopen met het volste vertrouwen.

Japan Technology

Japan is het spirituele landschap van het technologisch vakmanschap en is een wereldleider in engineering- en productie-expertise.
Japan heeft een wereldwijde standaard, waar de verwachting van klanten die Japanse producten kopen extreem hoog is.
De koper gaat er – terecht – van uit dat Japanse producten betrouwbaar, goed gebouwd, professioneel en duurzaam zijn.
ECHO heeft dit allemaal.

ECHO is een merk geproduceerd door Yamabiko Corporation, een bedrijf dat achter vele nieuwe innovaties in de wereld stond.
Wat begon met een ruggedragen vernevelaar in 1950, gaat nu nog steeds verder. Onze focus ligt op het ontwikkelen van producten van wereldklasse, die bekend staan ​​om hun lichte gewicht, hun kracht en hun duurzaamheid.
De globale markt vraagt steeds meer veeleisende producten met een lagere uitstoot van schadelijke gassen. We hebben onze technologische capaciteiten gebruikt om de wereldwijde leider in de ontwikkeling van motoren met een lagere uitstoot te worden.

In de loop der jaren produceerde Yamabiko Corporation meer dan 60 miljoen motoren. Alle Yamabiko productiefaciliteiten werken met éénzelfde kwaliteitsstandaard, wat resulteert in consistente, professionele producten. Het is dan ook geen verrassing, dat onze klanten over de hele wereld vertrouwen op de prestaties en hoge kwaliteit van alle Yamabiko Corporation producten.

Dit vakmanschap strekt zich verder uit in de productie. Onze filosofie stelt Yamabiko in staat om het productieproces te controleren vanaf de grondstoffen tot de volledig afgewerkte producten. Yamabiko maakt gebruik van lean manufacturing technieken en de nieuwste apparatuur om de productie efficiënter te maken en om het marktaandeel op wereldvlak te vergroten.
De ECHO producten worden geassembleerd door de perfecte samenwerking van menselijk vakmanschap en state-of-the-art technologie, wat resulteert in de hoogste kwaliteitsnormen.


GARANTIE

5 jaar GARANTIE VOOR PARTICULIER GEBRUIK

ECHO® staat voor kwaliteitsproducten, en heeft reeds 60 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van professionele machines.

Ook als privé gebruiker wilt u een product dat bekend staat om zijn hoge kwaliteitsnormen, lange levensduur en de betrouwbaarheid waarmee professionals aan de slag gaan.
De 5 jaar ECHO® garantie is een verlenging van 3 jaar bovenop de wettelijke garantie van 2 jaar.
Dit geldt voor alle ECHO® toestellen met verbrandingsmotor die verkocht zijn na 1 april 2015.

Voor de machines met elektrische motor (zowel toestellen met kabel als batterij) geldt een garantie termijn van 2 jaar.

2 jaar GARANTIE VOOR SEMI-PROFESSIONEEL EN PROFESSIONEEL GEBRUIK

Ook voor professionele gebruikers biedt ECHO® de allerhoogste kwaliteit en prestaties.

Voor professionele gebruikers geldt 2 jaar ECHO® garantie.
Onze garantie is onze belofte en het beste bewijs van vertrouwen!

Voor elektrische ECHO machines (zowel toestellen met kabel als batterij) geldt een garantietermijn van 1 jaar.

Voor machines in de verhuur geldt een garantie van 90 dagen.

Schuiven naar boven