BA6720T 12.0AH ACCU

€ 552,89 excl. btw

Met een volle accu (afhankelijk van het model gereedschap dat u gebruikt) kunt u tot 1900 m² maaien, een lijntrimmer tot 340 minuten gebruiken, tot 360 minuten heggen snoeien, tot 720 keer zagen of tot 480 minuten bladeren blazen. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de supersnelle laadtijd van 80 minuten. De innovatieve boogvorm voorkomt oververhitting en maximaliseert de werktijd zodat u langer aan de slag kunt.

  • OPTIMALE PRESTATIES EGO’s 56V ARC Lithium ™ -technologie is perfect geoptimaliseerd om de beste balans te bieden tussen vereiste prestaties en bruikbaar vermogen.
  • INNOVATIEVE ARC SHAPE: Met een groter koellichaam helpt de Arc-shape batterij om warmte weg te leiden van elke cel om oververhitting te stoppen en de looptijd te maximaliseren.
  • INTELLIGENTE VOEDINGSMONITORING: Interne microprocessors en software regelen elke cel voor het leveren van optimaal vermogen, prestaties en looptijd.
  • SUPERSNEL OPLADEN: Wanneer je eindelijk geen stroom meer hebt, kan een EGO-batterij in slechts 30 minuten volledig worden opgeladen.
  • COMPLETE COMPATIBILITEIT: Elke EGO-batterij werkt met elk EGO-gereedschap.
CAPACITEIT12,0 Ah
CAPACITEIT672 Wh
LAADTIJDEN SNELLADER80 mins
LAADTIJDEN STANDAARDLADER220 mins
GEWICHT3.6 kg
Schuiven naar boven