ST1510E GRASTRIMMER

€ 230,58 excl. btw

Deze grastrimmer met een maaibreedte van 38 cm is uitgerust met de Powerload™ technologie, ’s werelds eerste maaikop met automatisch doorvoersysteem voor de draad. De vederlichte en soepel lopende ST1510E is een geweldige machine voor kleine en middelgrote tuinen. Voor extra comfort wordt deze trimmer geleverd met een enkelvoudige schouderriem.

Naast deze baanbrekende technologie beschikt de ST1510E over een snel te verstellen lusgreep, zodat u uw gereedschap kunt aanpassen aan uw werkstijl, terwijl u geniet van een optimale balans en controle. De grastrimmer heeft een stootknop om de draad aan te vullen terwijl u aan het werk bent. Met de variabele snelheidsregeling hebt u meer controle over uw terrein. 

De meegeleverde enkelvoudige schouderriem biedt extra werkcomfort, vooral wanneer u de trimmer lang gebruikt. De totale lengte van de trimmer is 173 cm. De combinatie van de riem en de verstelbare handgreep zorgt voor een comfortabele werkhouding. U hoeft ook niet met snoeren of benzine te zeulen, wat veiliger is. 

MAAIBREEDTE38 cm
GEBRUIKSDUUR 2.5AH30 minuten
GEBRUIKSDUUR 5.0AH60 minuten
GEBRUIKSDUUR 7.5AH90 minuten
SNELHEIDSMODUSVariabele Snelheid
ONBELASTE SNELHEID4,000 – 6,000 rpm
SOFTSTARTJa
DRAADDIAMETER2,4 mm
DRAADDOORVOERPowerload™ maaikop
DUBBELE DRAADJa
DRAAIRICHTINGMet de wijzers van de klok mee
TWEEDE HANDGREEPLushendel, snel verstelbaar
HARNASEnkelvoudige schouderriem
GELUIDS-CLASSIFICERING79,3 LpA
GELUIDS-CLASSIFICERING93 LwA
GEWICHT ZONDER ACCU3,2 kg
TRILLINGEN1,1 / 1,5 M/S
MOTORTYPEBorstelloos
Schuiven naar boven