Ambrogio Robot Automatische Grasmaaier

Ambrogio robot is de automatische grasmaaier die volledig autonoom is en die in alle veiligheid voor uw gazon zorgt. Ambrogio is de ideale oplossing voor diegenen die het perfecte gazon en meer vrije tijd willen en is geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar uitmuntendheid, professionalisme en technologische innovatie,  gecombineerd met respect voor het milieu.

De Ambrogio-robot spreekt de taal van de toekomst en maakt ons leven gemakkelijker: hij geeft u de tijd en de vrijheid om ten volle van uw tuin en buitenleven te genieten, zelfs buitenshuis. Dankzij de slimme technologieën van ZCS is het mogelijk om de robot te besturen en te beheren, waar u ook bent. Geïntegreerd met voice assistants., voor het opvragen van informatie en statistieken en voor het geven van opdrachten.

De Ambrogio-robot wordt geleverd in 3 lijnen om aan de meest uiteenlopende behoeften te voldoen: GREEN Line, eenvoudig en intuïtief, PRO Line, technologisch geavanceerd voor professioneel gebruik, NEXT Line, innovatief, slim, modulair en toekomstbestendig.

GREEN LINE

PRO LINE

NEXT LINE

Green Line

Green Line

Enjoy your Time

Vergeet het verwijderen van het gras en herontdek de schoonheid van uw tuin.

De Ambrogio GREEN Line is ontworpen zodat u kan genieten van alle voordelen van Ambrogio’s eenvoudige en innovatieve technologie. De vier modellen van het assortiment, allemaal met brushless motors, zorgen voor een uitstekend maairesultaat en voedingswaarde van de grasmat, wat resulteert op een groener en gezonder gazon en op een volledig milieuvriendelijke manier. De modellen zijn zeer compact voor kleine tuinen en geven de mogelijkheid om de moeilijkste hellingen en tot 4 gescheiden gebieden te beheren.

 • EENVOUDIG & ECOLOGISCH
  Respecteert het milieu en maakt geen lawaai, het beheer is eenvoudig en intuïtif.
 • KLEIN, COMPACT & SAFE
  Ontworpen voor kleine tot middelgrote tuinen, beweegt met veel flexibiliteit en in alle veiligheid.
 • BLUETOOTH & APP
  Alle GREEN line modellen kunnen worden beheerd en geüupdatet met de Ambrogio Remote APP.
 • DIERVRIENDELIJK (AMICO)
  Ambrogio is de vriend van alle dieren en respecteert hun behoefte aan ruimte.
Pro line

Pro line

Love your Smart Garden

Geniet moeiteloos van een mooi en goed onderhouden gazon met het praktische gebruik van de nieuwste technologieën: perfect gemaaid gras wanneer en hoe u het wilt, beheer van de robot ten alle tijden en de kennis van het vertrouwen op efficiënte en gebruiksvriendelijke technologie.

 • AUTONOMIE & EFFICIËNTIE
  De Ambrogio robot hoeft overdag en ‘s nachts geen herhaalde continue cycli te draaien. Met een doordachte programmering en een krachtige motor kan de robot de hele nacht en een deel van de dag rusten (of omgekeerd, naargelang de behoeften van de eigenaar).
 • HOGE PRESTATIES & NAUWKEURIGHEID
  De robot kan gemakkelijk de moeilijkste hellingen aan. De roestvrijstalen messen maaien nauwkeurig alle soorten gras.
 • SLIM & GEBRUIKSVRIENDELIJK
  Ambrogio heeft sensoren die de robot bij regenweer waarschuwen om terug te keren naar het oplaadstation tot het weer verbetert. U kunt de sensoren echter ook uitschakelen.
Pro Line “i”

Pro Line “i”

ZCS Innovative Inside

Ambrogio wordt een echt slim product, hyper-verbonden met de cloud via het internet.

 • LAATSTE GENERATIE MOEDERKAART
  De processors zijn sneller en kunnen meer data verwerken op een hogere snelheid, met minder stroomverbruik.
 • TOUCH SCREEN
  De interactieve en intuïtieve touch screen maakt het mogelijk om met met de grafische interface van het besturingssysteem te interageren door simpelweg het scherm met je vingers aan te raken, zonder fysieke toetsen te gebruiken.
 • GSM & BLUETOOTH
  De communicatietechnologie die het mogelijk maakt de software te updaten en de robot op korte afstand te bedienen.
 • ZCS CONNECT
  Connecteer en interageer altijd en overal met je robot (met uw eigen smartphone of tablet).
 • SMART ASSISTANT
  De modellen uitgerust met ZCS Connect kunnen met de gebruiker communiceren dankzij de nieuwe SMART ASSISTANT- functie (compatibel met Siri, Google Home en Alexa).
Next Line

Next Line

Live In the Future!

We zijn in het tijdperk van digitale technologie, het internet, cloud en connectiviteit, maar ook van maatwerk en flexibiliteit van intelligente producten. De Z (post millenniaire) generatie ZCS robot-grasmaaiers, ontworpen om toekomstige behoeften te anticiperen.

 • HOOG TECHNOLOGISCH & VERBONDEN
  Nieuwe slimme technologieën aan boord maken het mogelijk om de robot te beheren en te besturen waar de gebruiker zich ook bevindt, hoge prestaties, sterk verbonden in de Cloud via loT, Display Touch, beheer/controle/bewaking op afstand dankzij de APP, die compatibel is met alle stemassistenten.
 • BETROUWBAARHEID & GARANTIE
  Hoogwaardige materialen, stevig en betrouwbare structuur. Hoge prestaties met maximale betrouwbaarheid gegarandeerd tot 6 jaar (Alleen voor 4.0 en 4.36 modellen).
 • MODULAR & CUSTOMISABLE
  De NEXT lijn is uitgerust met een Power Unit Kit die door Ambrogio kan worden gebruikt om de functionaliteit en prestaties te implementeren. De generatie Ambrogio 4.0, met de twee Basic- en Elite-modellen en het 4.36-model, kan zichzelf transformeren in verschillende modellen, wat resulteert in verschillende robotmaaiers: modulaire, scharnierende, aan de verschillende behoeften van de tuin aangepast, intuïtief, borstelloze motoren, wielen met rubberen profiel. Ideaal voor middelgrote tuinen, kunnen ze worden aangepast aan kleinere of grotere ruimtes met behulp van de speciale Power Unit kits.

Garantie tot 6 jaar

Zucchetti Centro Sistemi verlengt zijn garantie tot 6 jaar op zijn Ambrogio 4.0 Basic – Elite robots en Ambrogio 4.36, garantie tot 6 jaar!

2 jaar garantie met betrekking tot de voorwaarden en beperkingen vermeld in het garantieboekje + 4 jaar garantie

Op de garantie voor plastic onderdelen die niet onderhevig
zijn aan slijtage en de fabricagefouten bevatten.

Op de garantie voor de elektronische componenten met
uitzondering van de beperkingen die worden vermeld in het garantie boekje.

Op de garantie voor maai-en voorstuwingsmotoren die beperkt
zijn tot 5.000 werkuren

Om de garantie-uitbreiding geldig te laten zijn, is het verplicht om regelmatig winteronderhoud uit te voeren, om dergelijke onderhoudsbeurten op de website van de fabrikant te registreren, om de afgifte en de juiste indiening van de relatieve, naar behoren ingevulde certificeringen aan te vragen.

Schuiven naar boven