CHU6000 MULTIPOORT LAADBOX

CHU6000 MULTIPOORT LAADBOX

€519,83 excl. btw

De multipoort laadcase heeft een slim vermogensbeheersysteem dat eerst de meest lege accu’s oplaadt om vervolgens alle accu’s volledig op te laden. Hiermee kunt tot 6 10Ah accu’s opladen in nog geen 3 uur.

U kunt tot zes EGO 56V ARC lithium accu’s tegelijk opladen met onze multipoort laadcase. De multipoort ladercase kunt u rechtstreeks gebruiken met de EGO CHV1600E professionele multipoort lader of met de EGO 550W snellader in combinatie met de ACA1000 EGO omvormer.

De laadcase biedt plaats voor zes accu’s, en een extra opbergvak. De laadcase heeft een scharnierdeksel dat de accu’s beschermt tegen weer en wind, zodat u met een gerust hart kunt verder werken tijdens een regenbui. De case heeft ook wielen, zodat u hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

In combinatie met de CHV1600E duurt het opladen van 6 10Ah accu’s ongeveer 3 uur. Als deze case wordt gebruikt met de 550W snellader en de omvormer duurt het ongeveer 8 uur. 

Het maakt niet uit of alle accu’s even leeg zijn. Het slimme vermogensbeheersysteem van EGO laadt eerst de meest lege accu’s op om vervolgens alle accu’s volledig op te laden. 

LAADTIJDEN SNELLADER~ 3 uur mins
Schuiven naar boven