Weidemann 1280

WEIDEMANN 1280, ZEER KRACHTIG- EN COMPLEET.

De Weidemann 1280 is de meest professionele machine in z’n klasse, met een zeer rijke uitrusting. Uiteraard geheel voorzien van poedercoating, dubbele hefcilinders, en 40-tons assen met inschakelbare sperdifferentieel. Weidemann 1280, standaard voorzien van ROPS/FOPS gekeurd beschermdak, optioneel leverbaar met een TüV gekeurd neerklapbaar beschermdak, of comfortcabine. De stuurkolom van de Weidemann 1280 is uiteraard verstelbaar, en de bestuurder beschikt over een armsteun, zodat werken met de 1280 een lust is. De compacte afmetingen maken manoeuvreren in kleine ruimten mogelijk. Kom naar de showroom en ervaar deze Weidemann!!

Let op: afbeeldingen kunnen opties tonen die niet standaard zijn. Informeer vóór aankoop.

  • POEDERCOATING VOOR PERFECTIE

Weidemann bouwt hoogwaardige machines. Kwaliteit staat voorop, en dat wordt doorgevoerd in alle facetten van het proces. Vanaf het eerste idee, tot de aflevering bij de klant en de periode daarna, Weidemann levert de hoogste kwaliteit. Vanzelfsprekend dat deze machines geleverd worden met een duurzame hoogwaardige poedercoating. Niet de goedkoopste methode, wel de meest duurzame, zodat u lang kunt genieten van een mooie machine!

  • TILLEN MET WEIDEMANN

De capaciteiten die vermeld worden zijn op de volgend manier gemeten: De betreffende machine staat recht, het hefframe is halfhoog ( horizontaal) en de last wordt gemeten in de bak, of midden op de palletvorken. Dit is het meest kritische punt. Het gewicht van de bak- of palletvorken is dus inbegrepen. Meten zoals er mee gewerkt wordt!

  • WEIDEMANN DUBBELE CYLINDER

Weidemann kiest voor kwaliteit, dit is onder andere te zien aan het feit dat alle Weidemann wielladers geleverd worden met dubbele hefcilinders, in plaats van een enkele. Het voordeel voor u: meer opbreekkracht, en het tegengaan van torsiekrachten, en daardoor op lange termijn lagere onderhoudskosten.

  • WEIDEMANN KNIKLADERS

Weidemann knikladers zijn voorzien van een overbemeten knikpendelpunt. Voordeel voor u: een kleine draaicirkel, dus meer wendbaarheid, en door het pendelende karakter houdt de machine altijd contact met de ondergrond. Door deze constructie kunnen machines laag gebouwd blijven, er is immers geen pendel-as nodig. Hierdoor is het lastzwaartepunt gunstiger, en ontstaat er een stabiele machine.

SPECIFICATIES

WEIDEMANN 1280

Motor3 cilinder Perkins Stage 5
Motorvermogen18,4kW/25 pk stage 5
AandrijvingHydrostatisch
Rijsnelheid0-20 km/h
Bedrijfgewicht2480 kg
Lengte3248 mm
Breedte1045 mm
Hoogte2221 mm
Hoogte EPS dak / ingeklapt2298mm / 1790mm
Hoogte EPS+ dak / ingeklaptniet leverbaar
Hoogte cabine2218mm
Hef hoogte2856 mm
Binnen draaicirkel726 mm
Kiplast recht in bak1445 kg
Kiplast recht op palletvorken1175 kg
Kiplast geknikt in bak1182 kg
Kiplast geknikt op palletvorken964 kg
Opbreekkracht2473 daN
Schuiven naar boven