Shibaura Frontmaaier CM254

De CM254 is een uitstekende professionele frontmaaier met een vermogen van 24 pk. Deze maaier is standaard uitgerust met een omklapbare veiligheidsbeugel en een vlakke vloer dat zorgt voor een vlotte toegankelijkheid. 

Comfort
De frontmaaiers zijn erg gebruiksvriendelijk. De hydrostatische transmissie heeft een lage werksnelheid voor precieze controle in zware omstandigheden en een wegsnelheid voor licht maaiwerk en transport. De hydrostatische bedieningspedalen zijn logisch geplaatst voor comfort en gebruiksgemak. Richtings- of snelheidsveranderingen verlopen snel en vlot.De grote brandstoftank van 51 liter maakt het mogelijk de gehele dag te werken zonder te tanken. Standaard zijn deze frontmaaiers voorzien van een dubbelwerkend ventiel voor het snel op- en afbouwen van toebehoren (bv. grasopvangsysteem).
De CM254 is voorzien van een luxe stoel, deze kan afgesteld worden op het gewicht van de bestuurder.

Maaikwaliteit
De frontmaaier is voorzien van hydraulische gewichtsoverdracht, hierdoor wordt tijdens het maaien een deel van het gewicht van de maaier overgedragen naar de vooras van de machine, waardoor de trekkracht van de machine op hellingen wordt bevorderd.
De CM254 is voorzien van automatische en permanente vierwielaandrijving. In moeilijke maaiomstandigheden (nat of op hellingen) kan het differentieelslot door middel van een pedaal geactiveerd worden om op beide voorwielen gelijke tractie te krijgen voor een betere controle.Het maaidek kan verticaal geplaatst worden zonder de aftakas te ontkoppelen, hierdoor is het onderhoud van het maaidek en het slijpen of verwisselen van de messen eenvoudig uit te voeren.

Download de Technische gegevens van Shibaura Frontmaaier CM254

Schuiven naar boven