Kranzle Hogedrukreiniger met Benzinemotor

Een hogedrukreiniger op benzine betekent dat u niet meer afhankelijk bent van een stroomvoorziening. U kunt gaan en staan waar uw wilt met dit compacte toestel. Ruim voorzien van accessoires krijgt u hiermee zelfs de meest vervuilde oppervlakten goed schoon. Deze hogedrukreinigers zijn geschikt voor alle terreinen, omdat ze voorzien zijn van grote wielen met volgummibanden. Dit betekent dat ze sterk en voldoende veerkracht hebben voor de meest ruwe terreinen. Met de lange hogedrukslang bereikt u de moeilijkste plekken. Als u in hoekjes spuit, spettert het water alle kanten op. Een zandkorrel of ander klein vuil kan dan in uw ogen terecht komen. Advies: draag in dit soort gevallen een veiligheidsbril.

In sommige gevallen vinden mensen het handiger om een draagbare hogedrukreiniger met benzinemotor te kopen. Wij willen dan ook graag de professionele hogedrukreiniger uit de serie Profi-jet B bij u onder de aandacht brengen. Met dit fantastische draagbare systeem bent u pas echt mobiel! De 10 meter hogedrukarm zorgt voor een goed bereik. Het veiligheidspistool is een goede beschermende voorziening. Vergrendel altijd het pistool met uitschakelbeveiliging na gebruik door de veiligheidspal om te klappen om ongewenst gebruik te voorkomen, vooral als er kinderen in de buurt zijn.

Een hogedrukreiniger met benzinemotor is een betrouwbaar product. Net zoals Kränzle staat ook Honda voor topkwaliteit en met deze combinatie haalt u het beste in huis. Al meer dan 35 jaar besteden wij aandacht aan het produceren van de beste hogedrukreinigers die eenvoudig te bedienen zijn én een lange levensduur hebben. Hierin zijn wij geslaagd, want de hogedrukreinigers op benzine uit de vertrouwde B-serie zijn van topkwaliteit. Zowel op wielen als draagbaar bieden wij deze scherp geprijsd te koop aan.

  • Betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk
  • Draagbare en mobiele versie
  • Met of zonder slanghaspel

Compacten met Hondamotor

Klik hier voor meer informatie

Details_alterKatalog_Seite16-1

Onderstel geschikt voor alle terrein, grote wielen met volgummibanden

 

06_Exzenter-Feststellbremse

Onderstel geschikt voor ruw terrein met volle wielen

02_Fahrgestell-Edelstahl

Onderstel uit edelstaal

02_Schlauchtrommel

Geïntegreerde slangtrommel met inklapbare draaihendel

03_Schlauchtrommel

Geïntegreerde slangtrommel met inklapbare draaihendel

Details_alterKatalog_Seite15-3

Kokers voor pistool en lansen

Details_alterKatalog_Seite16-4

Servicevriendelijke Honda motor

Details_alterKatalog_Seite15-4

Grote uitlaatbescherming

Details_alterKatalog_Seite16-5

 Watertoevoerfilter

Details_alterKatalog_Seite15-5

 Stootbeugel voor en achter

Details_alterKatalog_Seite16-6

Draagbare versie mogelijk voor de  Profi-Jet B 13/150 et B 10/200

Details_alterKatalog_Seite15-6

 Excenterparkeerrem

Details_alterKatalog_Seite15-7

 Watertoevoerfilter

Schuiven naar boven