Hyundai 22/25/30/32/35B – 9V 48 Volt

Lithium-Ion voorbereid
SoortElektrisch 48V
Uit te rusten met een Lithium-Ion batterij
MerkHyundai
Hefcapaciteit2200-2500-3000-3200-3500 kg
Laadcenter500 mm

—————————————————–

Compacte heftruck met beproefde AC-technologie
– Maximale prestaties laag energieverbruik
– Machine is leverbaar met een Lithium-Ion batterij
– Ruime en ergonomische bestuurderscabine
– Curve Control-systeem
– Aangedreven met 2X ZF AC-techniek motoren
– Beide voorwielen individueel aangedreven zeer scherpe draaicirkel
– Zijdeling batterij laadsysteem
– Leverbaar met mini-hendels met fingertip – bediening (optie)
– Gewichtsindicator (optie)
– Veiligheidssysteem ter voorkoming van overbelasting (optie)

Lithium-Ion ready
De vernieuwde B-9U serie is optioneel uit te rusten met een Lithium-Ion batterij. De Lithium-Ion accu’s zijn onderhoudsvrij en zeer snel op te laden. In tegenstelling tot de normale loodzuur batterijen hoeft u geen gedemineraliseerd water meer toe te voegen. Omdat bij lithium-ion batterijen geen gassen of zuren ontstaan, zijn speciale acculaadruimtes en lucht-afzuiginstallaties niet meer nodig. Hiermee bespaart u zeer kostbare ruimte in uw bedrijf.

Geavanceerde rij- en hefeigenschappen met bewezen duurzaamheid en weinig onderhoud.
De geïntegreerde rij- en pompmotor met AC-technologie combineert vermogen, lange onderhoudsintervallen en een uitstekende duurzaamheid. De borstel loze AC-motoren staan garant voor een verbeterde stroom efficiency en lagere onderhoudskosten.

Curve Control
Curve Control beperkt de rijsnelheid op basis van de draaicirkel en vermindert de snelheid zodat de bestuurder soepel en nauwkeurig kan draaien.

Ontworpen voor een compacte gangpad breedte met een beperkte draaicirkel.
De combinatie van een 3-wiel ontwerp in combinatie met de 2 losse AC-techniek motoren op de voorwielen maken het mogelijk om rond de centrale as te draaien. De bestuurder kan hierdoor in zeer compacte ruimtes manoeuvreren en werken.

Automatische vorkhorizontaalstelling
Ter verbetering van de productiviteit stopt de automatische vorkhorizontaalstelling automatisch de kantelbeweging wanneer de mast recht staat.

Uitstekend zicht rondom voor veilig gebruik.
Dankzij de verbeterde opstelling van de aan de zijkant geplaatste hefcilinders heeft de bestuurder beter zicht. De panorama spiegel geeft de bestuurder meer zicht bij het achteruitrijden.

Veiligheidsverlichting en achter reflectoren
LED koplampen en LED-combinatielampen aan de achterzijde zorgen ervoor dat de bestuurder in alle omstandigheden goed zicht heeft en ook zelf goed gezien wordt. De op het contragewicht gemonteerde achter reflectoren verbeteren de veiligheid van de bestuurder en de machine.

Vernieuw geavanceerde LCD-monitor
Beschikbaar in meerdere talen (maximaal 11) voor de bestuurder.  De 4,3 inch full-color LCD-monitor stelt de bestuurder in staat de machine gemakkelijk en efficiënt te bedienen. De monitor geeft informatie omtrent snelheid en gaspedaal-stand, stuurhoek en rijrichting, batterijlading, urenteller en bedrijfsmodus. De als optie leverbare lastindicator toont het gewicht van de lading op de monitor.

De bestuurder kan verschillende prestatiemodi kiezen voor verschillende bedrijfsomstandigheden.

H (High) modus
N (Normal) modus
E (Economic) modus
Kruipstand (Turtle mode) (rijsnelheid van 7 km/uur vasthouden)

Download de folder

Schuiven naar boven