CHV1600E 1600W SNELLADER

CHV1600E

1600W SNELLADER

€271,90 excl. btw

De wandgemonteerde multipoort lader is compatibel met de multipoort ladercase en de ZT4200E-L zero-turn zitmaaier. Nadat u de lader hebt aangesloten op de netstroom, sluit u het snoer gewoon aan op uw multipoort laadcase of rechtstreeks op de Z6 zero-turn maaier om de accu’s op te laden.

De multipoort laadcase laadt tot 6 EGO accu’s tegelijk op. U kunt de lader aansluiten op de CHU6000 multipoort laadcase of rechtstreeks aansluiten op de Z6 zero-turn zitmaaier om tot zes EGO accu’s tegelijk op te laden. 

Slim energiebeheer betekent dat de accu met de laagste lading het eerst wordt opgespoord, om deze op hetzelfde niveau te brengen als de andere accu’s. Vervolgens worden alle accu’s in hetzelfde tempo opgeladen tot ze vol zijn. De snelste lader op de markt laadt 4 10Ah accu’s op 2 uur, dat is vier keer sneller dan de concurrentie. 

De actieve koelventilator ondersteunt snel opladen zonder oververhitting. U hebt maar één oplader nodig en die is aan de muur bevestigd. Zo houdt u uw garage of tuinhuis netjes.  

Van de kleinste (2,5 Ah) tot de grootste (12Ah) accu – hoe groter de accu, hoe groter het vermogen en hoe langer de werkingsduur. Elke accumaat past in de Z6 of in de multipoort oplaadhouder. De laadtijd hangt dus af van de capaciteit van de accu’s die u oplaadt. 

Schuiven naar boven